Nieuwe bewoners aan het woord!

Geplaatst op dinsdag 19 mei 2020
Nieuwe bewoners aan het woord!

Ik kan straks gewoon de deur achter mij dichttrekken en hoef me dan nergens meer zorgen over te maken” aldus mevrouw Tiny de Boer over het besluit een Mipatio appartement te kopen. Ook de dichte nabijheid van het stadscentrum spreekt tot haar verbeelding. “Maar vijf minuten van de stad en toch in een mooie groene omgeving”. “Verder zie ik als voordeel dat bij Mipatio om de hoek allerlei winkeltjes zijn.”


Haar man, de heer Roel de Boer sluit zich hierbij aan. “Wij wonen nu landelijk in Elsloo met veel grond om ons heen. “Wij zijn nog steeds fit als begin zestigers maar we begonnen enige tijd geleden wel te kijken naar een wat kleinere comfortabele woning, want ouder worden is een kwestie van tijd. Leeuwarden heeft zich ontwikkeld als een fijne stad en is prettig om in te verkeren. Daar ben ik ooit nog op school geweest. 


Op de vraag waarom juist Mipatio en geen ander appartementencomplex vertelde de Boer: “wij gaan helemaal voor het concept van Mipatio: een groot balkon, een prachtige binnentuin waar we andere bewoners kunnen ontmoeten en al die extra faciliteiten maakt het allemaal ideaal en net zoals mijn vrouw zegt: Als we weg willen trekken we zonder zorg de deur achter ons dicht.

Lees hier het gehele interview