Situering

Situering

Mipatio Leeuwarden wordt gerealiseerd op vijf minuten fietsen van de Leeuwarder binnenstad, direct aan een hoofduitvalsweg. Dit luxe complex telt 42 appartementen van 100 en 120 m2. Hét geheim van Mipatio Leeuwarden is de ruim 1.900 m2 grote binnentuin. Een volledig met glas overdekte, groene oase waar het aangenaam ontspannen is; zomer én winter. De appartementen zijn in principe bestemd voor verkoop, maar huren is ook mogelijk

In de ruim opgezette en groene wijk Nijlân, nabij het Van Harinxsmakanaal en naast de groene long wordt het luxe complex Mipatio gerealiseerd.

Het nieuwe inrichtingsplan de Groene Long is een aangelegd gebied waar volop in geleefd, gerecreëerd, gesport en gewandeld kan worden. Het verdient zeker de bijnaam “Central Park” Nijlân. Rondom Mipatio zijn goede voorzieningen te vinden. Direct naast het complex is openbaar vervoer, er is een kleinschalig winkelcentrum, het Medisch Centrum Leeuwarden is binnen handbereik. Verder zijn in de wijk diverse goede zorgvoorzieningen te vinden en de locatie heeft zeer goede ontsluitingen en uitvalswegen.