Overdekt ontspannen

Ontspannen in de overdekte binnentuin

Volstrekt uniek in Mipatio is de overdekte, geklimatiseerde binnentuin. Een heerlijke plek voor een ochtendkrantje met croissantje. Of om ’s avonds te loungen met vrienden en familie. In deze met glas overdekte, groene oase is het elke dag plezierig warm en droog. Ook in de winter. Want op koudere dagen wordt de binnentuin verwarmd. En op warme zomerdagen gaan de luchtramen in het dak open en biedt het geventileerde luchtklimaat juist verkoeling. De binnentuin meet zo’n 35 bij 55 meter, ofwel ruim 1.900 m2.

Fijne buitentuin
Mipatio heeft niet alleen een binnentuin. Ook buiten het complex bevindt zich aan de zuidzijde een ruim aangelegde tuin met verscheidene zitjes. Een fijne plek om even een frisse neus te halen of om te ontspannen na een wandeling.

Genieten vanaf uw binnen- en buitenbalkon
Het vrije buitengevoel van Mipatio wordt nog vergroot doordat alle appartementen een binnenbalkon en een buitenbalkon hebben. Heel bijzonder is dat de binnenbalkons uitsteken boven de lichtrijke binnentuin. Zo kunt u heerlijk ontspannen met een prachtig uitzicht op het vele groen.